CMO og bureau hybrid

Søger du en, der tager ansvaret for jeres markedsføring, en, der forstår forretningen og en, der laver planerne? Men samtidig også eksekvering af eksperter, og de helt rette specialister til at eksekvere effektivt og på højeste niveau?

Så har jeg en fantastisk mulighed til dig og din virksomhed. Jeg tilbyder en hybrid mellem en dedikeret og inhouse CMO samt specialiseringen fra eksterne konsulenter.

Jeg er strateg, planlægger, kan analysere, kan forretning, kan optimere, kan teste og jeg kan konstant optimere, for at opnå de bedste resultater. Jeg kan også rigtig meget fagligt, men jeg ved også hvor andre er dygtigere og ikke mindst hurtigere.

Så jeg tilbyder at komme 1 dag om ugen i virksomheden, være onsite, kende forretningen og blive løbende opdateret. Jeg kender vigtigheden af den personlige tilstedeværelse. Tæt på kollegaer. Tæt på forretningen.

Samtidig stiller jeg mit netværk til rådighed. Ingen virksomhed er ens. Jeg ved præcis hvilke specialister med hvilke kernekompetencer, der skal hyres ift. fagområdet, branchen, opgaven og projektet.

Så slip for at hyre en fuldtids CMO, der oveni sin fuldtidsløn har brug for penge til at hyre et bureau eller to. Slip for kun at have bureau på, og stå med al dialog og beslutninger selv. Lad mig tage 1 dag om ugen, styre slagets gang og sikre vanvittig dygtige folk ombord og med på opgaven.

Cases? Erfaring med dette? Jada, fx er jeg CMO for 6 webshops 3 dage om ugen, og det har været godt for salget.

Jeg kender mange bureauer i branchen og jeg ved også hvordan et samarbejde giver størst udbytte. Så har du allerede samarbejder med bureauer, som du ønsker at beholde, så kan jeg bestemt også hjælpe med dette. Læs mere om hvordan jeg også kan hjælpe med at forbedre resultaterne i sådan et samarbejde.

Skal vi drøfte din situation og ønsker? Ring til mig på 26 712 712 eller udfyld kontaktformularen